BBQ MEETING NA VRHNIKI

Obvestila moderatorjev o dogodkih, novicah, nagradnih igrah, posodobitvah foruma, pomoč ...

Žar navdušenec
Žar navdušenec
07 Jun 2017, 09:52
Prispevkov: 38
Še dva dni do ŽAROVNIJE BBQ MEETINGA v Starem Malnu ;)
Nekaj pomembnih informacij za aktivne udeležence in še bolj pomembnih za obiskovalce. Vsi, ki boste prišli s svojimi žari in smokerji pridite do 9ih zjutraj. Najbolj pridni bomo tam že ob 6ih, tako da če kdo rabi dodatne BBQ ure lahko pride že takrat. Z avtomobili je možno pripeljat opremo na mesto, potem pa se avte prestavi nazaj na spodnje parkirišče pri rampi. Po jutranji kavici zakurimo in najbolje, da si doma že v toliko pripravite vse skupaj, da bi bilo najkasneje ob 10.30 že v smokerjih. Ko bo to mimo smo "frej", kar pomeni da se posvetimo debati in druženju, zraven pa uživamo ob pogledu na četico smokerjev v akciji. ;)
Obiskovalci, ki Stari Maln poznate že veste, da se da naokoli naredit par krajših izletov, potem pa ste nekje do 14h vabljeni na prizorišče. Ob 15h bomo imeli BBQ DEMO delavnico. Prikazali bomo osnove za dober začetek in obenem predstavili SBBQS -
Slovenian BBQ Society, ki v septembru organizira prvo slovensko KCBS BBQ tekmovanje - Slovenia BBQ Open 2017. Ekipe še vedno dobrodošle in če bo interes se lahko v soboto popoldne vsedemo za malce bolj poglobljeno predstavitev.
Zdaj pa tisti najbolj "aktiven" del. Okrog 19h bomo vsi pitmajstri pripravili BREZPLAČNO degustacijo BBQ-ja. Namen degustacije je, da se obiskovalcem predstavi okus tradicionalnega ameriškega BBQ-ja, obenem pa boste lahko s kuponi, ki jih bomo razdelili, oddali svoj glas za najboljšo ekipo tistega dne. Ekipa Stari Maln bo v soboto na svojem meniju tudi predstavila hišni BBQ, tako da vabljeni na kosilo od 12h naprej. Vse informacije na voljo preko FB sporočil in na email bbq@zarovnije.si.
Srečno in se vidimo v Starem Malnu! ;)Nazaj na forum2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.
Spremljajte nas na Facebooku: