Merjasec

Jagnjetina, teletina, zajci, ...

Uporabniški avatar
Zvezda terase
Zvezda terase
16 Jun 2016, 15:56
Prispevkov: 85
Prijatelj je počil merjaščka. Ima kdo kako izkušnjo.
Namereavam speč pol v summitu in pol v master touch-u.

Rabim kak nasvet, da ne zaje***.... :?

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
17 Jun 2016, 06:44
Prispevkov: 109
Glavno da je zadosti "uležan" v hladilnici pred razrezom da ne bo trdo ;)

Narediš lahko karkoli... pulled pork, rebrca, pečenko,... edino dosti maščobe lih nima, tko da ti lahko rata hitro pusto. Meni osebno je divji prašič še vedno najboljši v golažu, da se meso stopi v ustih :mrgreen:

Uporabniški avatar
Zvezda terase
Zvezda terase
17 Jun 2016, 06:57
Prispevkov: 85
Sem mislil, da bi en prsut spekel v testu. Imate kak nasvet na splošno kar se tiče marinade - začimb?
Praščič je mlad, 16 kg. pekli bomo pršute, pleče in rebra

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
17 Jun 2016, 09:08
Prispevkov: 109
Poglej si če ti pride kej prav od tega:
http://www.wideopenspaces.com/top-8-wild-boar-recipes/



Nazaj na forum

cron

Vroče teme


Novi uporabniki


tomazpog

goran

matjazb

izgank@gmail.com

getriba

zvonko gradisnik



2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: