Krača

Stegno, kare, zarebrnica, ribica, pleče, rebra, ...

Uporabniški avatar
Žar navdušenec
Žar navdušenec
23 Jun 2016, 13:17
Prispevkov: 6
Imam svinjsko kračo s kostjo in me zanima kako bi jo najbolje pripravil na žaru na oglje (celo?) ? Sem nov v tem svetu in se še malo lovim.

Da ne odpiram nove teme bom vprašal še za svinjsko ribico, ki me tudi že čaka v skrinji. Torej kako bi se lotil priprave tega dvojega? Hvala.

Žar navdušenec
Žar navdušenec
23 Jun 2016, 17:46
Prispevkov: 11
Zdravo. Za svinjsko kračo sem jaz delal z indirektno peko pri temperaturi 200-230 stopinj, na koncu pa dal na direktno za cca 5min ravno toliko da je koža dobila hrustljavost.



Nazaj na forum

cron

Vroče teme


Novi uporabniki


matjaž.kunc

mico2711

spadekevin

togri

crowek

tomazpog



2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: