Krača

Stegno, kare, zarebrnica, ribica, pleče, rebra, ...

Uporabniški avatar
Žar navdušenec
Žar navdušenec
23 Jun 2016, 13:17
Prispevkov: 6
Imam svinjsko kračo s kostjo in me zanima kako bi jo najbolje pripravil na žaru na oglje (celo?) ? Sem nov v tem svetu in se še malo lovim.

Da ne odpiram nove teme bom vprašal še za svinjsko ribico, ki me tudi že čaka v skrinji. Torej kako bi se lotil priprave tega dvojega? Hvala.

Žar navdušenec
Žar navdušenec
23 Jun 2016, 17:46
Prispevkov: 11
Zdravo. Za svinjsko kračo sem jaz delal z indirektno peko pri temperaturi 200-230 stopinj, na koncu pa dal na direktno za cca 5min ravno toliko da je koža dobila hrustljavost.



Nazaj na forum



2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: