KAKO SPEČEMO POPOLN STEAK?

Pljučni file, ledja, zarebrnica, ramstek, rebra, ...

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
13 Apr 2017, 20:48
Prispevkov: 221
Beefsteak, daj mi reci no ali si tisti zgornji :shock: :shock: tomahawk sam naredil ali pa se ga pri Ivanetiču da dobit :P ?
Ma si ga zrihtal....... bravo!!

Uporabniški avatar
Zvezda terase
Zvezda terase
13 Apr 2017, 21:36
Prispevkov: 47
Tisto sekirco sem preko "nekoga" dobil iz Starega piskerja.
Za tomahawk še nisem vprašal pri Ivanetiču, preskusil sem pa njegove T-bone, rib eye steake,... Tisti na zadnji sliki je (če se prav spominjam) 4 mesece suho zorjeno... tega se ne da z besedami opisati... :D

Uporabniški avatar
Zvezda terase
Zvezda terase
28 Apr 2017, 13:49
Prispevkov: 85
dajte si to pogledat...
Ni sicer nič o tem, kako se peče, veliko pa o vzreji goveda
http://www.steakrevolution.com/



Nazaj na forum

cron

Vroče teme


Novi uporabniki


jony

miha.štepic

matjaž.kunc

mico2711

spadekevin

togri



2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: