Peka čevapčičev na Webru

Povprašajte druge uporabnike o receptih in posebnih sestavinah, ki jih pri peki uporabljajo

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
02 Jun 2017, 19:12
Prispevkov: 130
....pivo po grlu, ne po čevapčičih :D :lol:

Žar navdušenec
Žar navdušenec
02 Jun 2017, 19:14
Prispevkov: 9
Se razume, :lol: 8-)

Žar navdušenec
Žar navdušenec
05 Jun 2017, 19:55
Prispevkov: 7
Jst jih pa ravno obratno, najprej indirektno, nato zapečem direktno nad ogljem. Oglje imam pa prav tako razporejeno pol pol. Lp

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
05 Jun 2017, 20:32
Prispevkov: 130
Če narediš dve coni gorenja in pečeš po principu direktno-indirektno, ali obratno, je to to. Vsekakor tukaj ni nekega pravila (po moje)....mal občutka, par pirov za sproščenost in ma da je piknik vrhunski :) :D

Uporabniški avatar
Zvezda terase
Zvezda terase
05 Jun 2017, 23:30
Prispevkov: 85
meni postanejo z zaprtim pokrovom rdečkasti, tudi plesekavice isto... ve kdo zakaj?
Nasploh vse rata nekam rdečkasto. Samo na kettlu z briketi, na plinskem summitu pa ne... :roll:

Uporabniški avatar
Zvezda ulice
Zvezda ulice
06 Jun 2017, 08:26
Prispevkov: 130
Po moje zato, ker se malo predimijo.



Nazaj na forum

cron


2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: