Pozdrav iz Zagreba

Iz kod prihajate? Na čem pečete? Povejte nam kaj o sebi. Ste Kralj Žara?

Uporabniški avatar
Žar navdušenec
Žar navdušenec
19 Jun 2017, 12:23
Prispevkov: 5
Pozdrav svima i najprije isprika što pišem na hrvatskom jeziku.

Sutra je točno dva mjeseca od kada sam ponosan vlasnik Weber MasterTouch roštilja kojeg sam od tada koristio više od 20 puta, iskušavajući različite metode direktnog i indirektnog pečenja i dimljenja. Na rešetkama, ali također i na GBS dodacima (griddle i wok) bile su različite vrste mesa, od najjednostavnijih burgera i steakova pa sve do svinjskih rebrica, pizze i hobotnice.

Najviše koristim roštilj za ribeye i sirloin steakove, nakon vlastitog odležavanja - ili suhog 21 do 42 dana u posebnom hladnjaku, ili mokrom 5-7 dana u različitim marinadama.

Veselim se razmjeni iskustava i recepata na forumu!



Nazaj na forum

Vroče teme


Novi uporabniki


kopje

jony

miha.štepic

matjaž.kunc

mico2711

spadekevin



2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.




Spremljajte nas na Facebooku: