Pozdrav iz Trubarjevih krajev

Iz kod prihajate? Na čem pečete? Povejte nam kaj o sebi. Ste Kralj Žara?

Žar navdušenec
Žar navdušenec
27 Maj 2017, 09:42
Prispevkov: 4
Da se pridružim debati tudi na tej strani.

Ženo sem končno prepričal, da je Weber MasterTouch res tisto najnujneše za življenje.

Na spletni trgovini kraljžara.si sem videl, da imajo garancijo najnižje cene in 2% dodatnega popusta, če prinesem fotko cene iz druge trgovine. V Bauhausu je trenutno 250€. In kaj mi je rekel prodajalec? Da naj grem kar tja kupit, ker da mi ga za to ceno ne prodajo!?!?! To je garancija??!! Uradno predstavljena na njihovi spletni strani????
No, ker je bil petek sem šel v Obi in kupil še velik kup opreme za katero bi lahko kralj žara lepo zaslužil.... pa ni. In dvomim, da bo kadarkoli od mene.

No vsaj s forumom računam, da si bom kaj pomagal.

Skratka, po sestavitvi in pomivanju sem žar prikuril in prekuril, potem pa spekel mešano na žaru, da se počasi privadim nanj. Do zdaj sem pekel na https://www.mimovrste.com/plinski-zari/ ... Arrf8P8HAQ in je princip precej drugačen.
Zdaj pa na prvo stran in brati vaše poste.

Uporabniški avatar
Kralj Žara
Kralj Žara
30 Maj 2017, 14:17
Prispevkov: 73
Pozdravljen, Gucci.

Če boste podrobno prebrali naše pogoje garancije najnižje cene (2. točka), garancija velja za redne cene žarov in ne znižanja in popuste na razstavne modele. Redna cena v Bauhausu je 339 EUR, v prodajalnah pa redne cene variirajo +- 10 EUR. Žal vam tudi po zakonu ne smemo prodati žara pod nabavno vrednostjo, prav tako pa nam niste poslali nobenega dokazila o redni ceni 250 EUR. Naš način poslovanja je pošten in korekten, od nas odhajajo zadovoljne stranke, z žarom ki ga potrebujejo, ne z žarom ki bi ga hoteli prodat.

Žal nam je, da nismo našli skupnega jezika in smo hkrati veseli, da ste kupili odličen žar. Škoda, da niste v Bauhausu vzeli še pripomočkov, če so vam že ponudili ceno žara pod nabavno in ste "nagradili" Obi.


Naš forum je namenjen ljubiteljem peke na žaru, ki pečemo s srcem ter si izmenjujemo mnenja. Dobrodošli na forumu.


Lep pozdrav in obilo veselja ob peki.

Nejc

Žar navdušenec
Žar navdušenec
30 Maj 2017, 15:24
Prispevkov: 4
Pozdravljen Nejc!

Upam, da to ne bo eskaliralo..

Samo, da naštejem dodatna dejstva in razloge za odločitev.

Dokazila nisem dostavil, ker sem bil na poti v trgovino (bauhaus) in sem želel pred fotografiranjem stopiti v stik z vami, da se prepričam o pogojih. Po telefonskem pogovoru pač nisem zavil na foto-session.
Redna cena (in visi na žaru) v Obiju je 299,99€
Cena ki visi na žaru v Bauhausu je 250€. To sem tudi hotel fotografirati.

Obi je imel v petek akcijo dan nakupov brez davka, kjer ti odštejejo 18% od celotnega nakupa. Posledično to pomeni, da so kljub višji ceni, suma-sumarum, najcenejši v Sloveniji, sploh ker sem vzel cel kup pripomočkov za katere računam, da mi bojo prišli prav pri pripravi hrane na, prepričan sem, odličnem žaru.

Strinjava se, da je to forum za ljubitelje peke na žaru, kamor se prištevam in bodi o temu neprijetnemu dogodku dovolj.
Ostali člani naj si pa vsak misli svoje. A prav?Nazaj na forum

cron


2017 KraljZara.si. Vse pravice pridržane.
Spremljajte nas na Facebooku: