Že nekaj časa prebiram forum, sedaj sem se pa tudi registriral. Uporabljam več vrst priprave hrane na prostem in seveda "smoukanje".
Vsem želim obilo gurmanskih užitkov. Ko bo kaj zanimivega objavim.
lp
Priponke
Rebra low and slow cca. 5 ur. Topljivo in ljepljivo:)
Ne vem če tele slikce rabijo komentar:) ampak vseen; piščančja stegna na low and slow cca. 4 ure, ampak res slow.
Tole je pa nova pridobitev, za večje količine. Razjezil sem se in dal narediti "lokomotivo", kamor bo čez 14 dni na zaslužen počitek prišel cca.25kg krškopoljski odojek.
Slika vajenca pri pripravi sača. V saču sem se naveličal klasike (krompir, zelenjava, meso) in ga sedaj uporabljam predvsem za kruh, pite, pizze...
Prvi "testni" smoker iz dežele riža, ki v poletnih dneh še nekako služi svojemu namenu, pozimi je pa problem zaradi debeline pločevine, tesnenja...verjetno bo iz njega nastalo cvetlično korito:)
Pohvalno pohvalno Se mi že cedijo sline po tistih piščančjih stegnih Za tvojo lokomotivo pa...kapo dol To bi morala bit obvezna oprema vsakega smokeraša